Alexandru Chiorean: o întâmplare reală - vă rog să aveți în vedere ceea ce au profețit Sfinții Părinți: Paisie Aghioritu, Justin Pârvu, Îngerul Rus și mulți alți Părinți Ruși

Autor
Alexandru Chiorean
Tipar
Mărturie
Topic
Mireni, Preoți și Ierarhi

Mă numesc Alexandru Chiorean și mă mustră conștiința să nu zic ceea ce am pățit în anul 2018 prin luna August în postul Adormirii Maicii Domnului.

Am mers la o Mănăstire pentru a ne spovedi, eu, soția și fina noastră. Ajunși la Mănăstire spre seară, am întrebat pe cineva unde este Părintele? Ne-a răspuns că este la trapeză și vine în scurt timp. Noi ne-am așezat în tăcere, în fața chiliei Părintelui unde spovedea pe niște scaune. Menționez că eram în jur de 25-30 de persoane care îl așteptam. S-a așezat o liniște deplină, toți așteptându-l pe Părintele.

După vreo 10 minute apare Părintele cu chipul blând, cu capul aplecat, a luat colțul venind de la trapeză, face vreo 20 de pași și se oprește instantaneu, se schimbă la față, ridică capul din pământ și se îndreaptă spre o doamnă făcându-i semnul Sfintei Cruci pe cap. Eu personal am crezut că se cunosc și o salută oarecum.

În scurt timp intră Părintele în chilie și după dânsul o persoană să se spovedească. Și dintr-o dată începe doamna căreia îi făcuse Cruce pe cap, a se bate de pământ, a-și schimba vocea, voce groasă bărbătoasă și zice: Nenorociților, mai aveți puțin și vă vaccinez pe toți, a repetat de vreo 5 ori același lucru, pe urmă zice: Cancer i-am dat acestei femei, dar Maria (Maica Domnului), nu a lăsat-o să moară.

S-a creat o panică pe acel coridor și mai multe femei au intrat în chilia Părintelui chemându-l urgent la femeia demonizată. A venit Părintele, a mers urgent în Sfânta Biserică a luat Aghiasmă și o Sfântă Cruce. A aruncat Aghiasmă pe dânsa și îi punea Crucea pe cap. S-a calmat oarecum, oamenii s-au cam împrăștiat.

Am rămas să mă spovedesc împreună cu soția și cu fina mea și pe urmă noi am plecat, a rămas doar Părintele cu acea demonizată făcându-i niște dezlegări.

Nu am știut până de curând de ce vaccinuri era vorba. Credeți-mă nu am nici un interes să mint cu nimic.

Vă rog să aveți în vedere ceea ce au profețit și Sfinții Părinți: Paisie Aghioritu, Iustin Pârvu, Îngerul Rus, mulți alți Părinți Ruși.

Închei cu un dialog care a avut loc între Sfântul Efrem Sirul și un ucenic de-al său. Sfântul Efrem Sirul a fost întrebat: Părinte, când vor fi acele vremuri de care pomenește Sfântul Ioan în Apocalipsă? La care Sfântul Efrem îi răspunde: nu sunt acum vremurile, dar când vor fii, Dumnezeu le va da cuvânt Sfinților Săi să vorbească.

Doamne ajută, să nu cădem pradă antihristului care este așa aproape de noi.

Articole Recente