Ce spun Sfinții Părinți despre etapa premergătoare venirii antihristului?

Autor
George Florentin @ FB
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Atitudini și Analize

Că acesta le va găsi pe toate pregătite, adică toți opozanții sistemului vor fi fost reduși la tăcere!! Și cum ai putea să identifici mai eficient 24 din 24 de ore pe tot globul pe cei care nu se supun sistemului dacă nu printr-o tehnologie atât de intrusivă precum 5G!?

https://www.youtube.com/watch?v=wqVgnaxTeEI

Această armă militară e capabilă să-ți prăjească ochii în cap la comandă, și gândiți-vă că până în 2021 va fi operațională (va avea semnal) pe tot pământul!!!

Motivul pentru care Noua Ordine Mondială forțează agenda 5G este acela că oamenii se trezesc, și că deja există o conștientizare în masă a existenței și a planurilor Noii Ordini Mondiale. 5G este arma de control mental și de gestionare a mulțimilor (crowd control management system).

Poza now #1 terrorist group

Acum aproximativ 80 de ani savantul Nikola Tesla spunea oamenilor născuți în jurul anului 2000 că: “Veți trăi să vedeți orori făcute de om mai presus de puterea voastră de înțelegere!”, și cu siguranță una dintre aceste orori este tehnologia 5G.

mesaj tesla catre copiii nascuti in jurul anului 2000

Concluzie: oameni buni, tehnologia, în general, este și ea bună, în măsura în care este folosită cu discernământ, într-un mod echilibrat, fără ca pagubele produse să depășească beneficiile, însă dacă PAGUBELE tehnologiei 5G sunt atât de mari la adresa sănătății oamenilor, iar singurul “beneficiu” este o viteză de descărcare mai mare, atunci a venit momentul să ne ridicăm împotriva celor care trag sforile acestei lumi și pe care vor să o trimită iarăși către Evul Mediu varianta hi-tech!

5G = armă militară cu microunde

E înfricoșător, iar 5G într-un limbaj simplu este viața trăită într-un cuptor cu microunde.

De aceea se spune în sfânta Scriptură că “în vremea de apoi, de n-ar fi scurtat Domnul acele zile, nici un trup nu ar fi scăpat”, și se referă la tortura de ordin psihic, la prigoana împotriva creștinilor adevărați;

Cei răi au nevoie ca oamenii să nu opună rezistență, au nevoie ca oamenii să se afle non-stop într-o stare alfa de hipnoză colectivă, astfel încât să-și impună planurile lor satanice! Și vă dau un exemplu simplu, verificabil imediat:

În 2013 – la slujba de la Vatican unde s-a cântat “isus e fiul lui lucifer”, DE CE NIMENI NU A PROTESTAT? Oare toți credincioșii din catedrala erau drogați sau hipnotizați?

Fără să sugerez că în 2013 5G era operațional în Vatican, să știți că asta face 5G – te face mort sufletește în fața oricărui tip de minciună sau abuz sau oroare!

Te face legumă la comandă!

Soluția în vederea combaterii tehnologiei 5G:

-în prima fază, renunțarea la serviciile de telecomunicații (abonamente tv sau telefon, cartele, etc) ale firmelor furnizoare de 5G; și neactivarea acestui serviciu în telefon (adică nesetarea propriilor dispoitive de a fi capabile să rezoneze cu 5G);

https://www.youtube.com/watch?v=iCD5IjFp_t8

-Trimiterea în judecată a tuturor instituțiilor care doresc implementarea acestei tehnologii profund nocive în România, pe motiv că atenteaza la sănătatea națiunii!

–Proteste masive de stradă!

–în faza a doua – distrugerea antenelor și a tuturor componentelor care facilitează semnalul 5G din proximitatea gospodăriilor dvs;

Oameni buni, trebuie să ne apărăm integritatea noastră corporală și psiho-somatică!

Exemplu este statul Bolivia, care văzând ce nociv este lanțul de restaurante McDonalds a decis să îl dea afară din țară, la fel și Coca-Cola

Bolivia îsi apără proprii cetățeni de mizeriile corporatiste

și asta trebuie să facem și noi, să dăm afară din România orice firmă care aduce 5G în țară, asta până când vor înțelege că aici nu va fi permisă o asemenea crimă în masă asupra noastră și asupra copiilor și nepoților noștri!

Articole Constituție – care stipulează dreptul de a ne apăra integritatea împotriva oricăror tipuri de arme.

ART. 22

Dreptul la viată si la integritate fizică si psihică

(1) Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate.

(2) Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

ART. 24

Dreptul la apărare

(1) Dreptul la apărare este garantat.

ART. 34

Dreptul la ocrotirea sănătății

(1) Dreptul la ocrotirea sănătății este garantat.

ART. 35

Dreptul la mediu sănătos

Statul recunoaște dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos și echilibrat ecologic.

ART. 55

Apărarea țării

Cetătenii au dreptul și obligația să apere România.

II. Inteligența Artificială (I.A.):

Din punct de vedere tehnic I.A. este ceea ce definim ca fiind “conștiiința” de sine-stătătoare a unui computer.

Astăzi, când vorbim, există deja dispozitive înzestrate cu I.A. pe care oamenii și le pot achiziționa pe post de “asistenți personali”, cum ar fi Alexa, Siri, etc…

moda ca diavolul sa iti fie “asistent”

Cu aceste dispozitive se poate comunica ca și cu o persoană umană, însa ceea ce trădează că I.A. este ceva profund malefic veți găsi în linkul de mai jos:

A.I. neagă existența lui Dumnezeu (atunci cand Alexa este întrebat “Cine este Iisus?”, ea nu răspunde “Fiul lui Dumnezeu”, sau “Mântuitorul lumii”.

Savanții acestei lumi, atei fiind cei mai mulți dintre ei, consideră dezvoltarea tehnologică ca fiind normală și nu înțeleg per total că I.A. este conștiința diavolului pe pământ, asumată în mod conștient, public în mai toate domeniile!

link doveditor

I.A. și un computer în general poate face orice, poate raționa orice, însă nu poate avea caracteristica dragostei, a sentimentelor, deoarece aceasta este specifică doar omului.

Se spune în Sfânta Scriptură că omul pentru a se mântui, are nevoie de 3 calități: credință, nădejdea și dragostea;

Credința mai întâi – pentru că cine nu se botează în Dreapta Credința nu are nici o șansă de a se salva;

Apoi Nădejdea – adică o stare generală plină de speranță în puterea lui Dumnezeu, și o stare interioară (dispoziție) capabilă de a primi cuvântul ziditor al Adevărului!

Și Dragostea – ca poruncă divină (“Să vă iubiți unii pe alții!”, “Faceți bine celor ce vă fac rău!”), ca putere jertfitoare în fața crucii, și ca temelie a statutului de creștin!

Toate acestea I.A. nu le poate avea, și totuși liderii lumii insistă non-stop pentru dezvoltarea ramurii I.T. care să ducă la crearea unei infrastructuri globale hyper-tehnologizate, insistă pentru o simbioză om-mașină. Dacă veți cerceta veți afla că non-stop este cerere pentru locuri de muncă în domeniul I.T.-ului deoarece aici, în acest domeniu se desfășoară deja al 3-lea Război Mondial. De-asemenea, această industrie este scutită de taxe și impozite, tocmai pentru a se încuraja construirea infrastructurii hi-tech.

declarație Putin

Aceasta “înarmare” globală în domeniul I.A. a celor mai puternice state din lume este viziunea pe care elitele satanice vor sa o impună acestei planete.

Ca să înțelegeți mai ușor cât de periculoasă este intruziunea I.A. în toate domeniile lumii, gândiți-vă că unui dispozitiv cu I.A. i-a luat doar 4 ore ca să învețe de la zero jocul de șah, astfel încât neavând acces la nici o bază de date cu partide de șah, să ajungă să câstige în fața oricărui program făcut de om, a ajuns să câstige în fața oricărui om o partidă de șah. Asta e I.A., este o inteligența satanică, superioară omului, și de care trebuie să ne ferim cu toții!

șahul este depășit

Prin Internetul Obiectelor (Internet of Things = I.o.T.) – adică prin dispozitivele inteligente – de la telefon, PC, frigider, centrală termică, drone, șamd, tot ceea ce ne înconjoară – trebuie să fie conectate la “conștiința diavolului” (I.A.), astfel încât ORICE ASPECT AL VIEȚII COTIDIENE SĂ POATĂ FI CONTROLAT DE LA DISTANȚĂ de către elitele lumii.

Justificarea acestora este că toate dispozitivele inteligente ne vor face viața mai ușoară, însă nu este așa, ci viața noastră va deveni un iad. Deja la nivel global, cancerul, afectiunile neurologice, bolile psihice și infertilitatea au ajuns să afecteze aproape orice familie – și principala cauză este dată de tehnologia fără fir!

Din punctul acesta de vedere – IoT nu este doar un concept de control social, ci și unul criminal – de depopulare a planetei prin intermediul radiațiilor pe care le propagă acest sistem, căci ați vazut în linkul de mai sus ce spunea Tom Wheeler – Directorul F.C.C. Comitetului Federal de Comunicații: “we won’t wait for regulations” (nu vom aștepta reglementările), adică cu alte cuvinte, acest descreierat spunea că: “nu vom aștepta reglementările dacă tehnologia 5G este sau nu nocivă pentru sănătate, ci o vom impune oricum”.

Astfel, realizăm că dictatura încă există, democrația nu mai este în vigoare deoarece decizia majorității nu mai contează, ci se impun legi, norme și standarde draconice împotriva tuturor.

comp malevolence

Așadar, avem componentele 5G, IoT, avem nanoaparticulele șpreiate prin acele dâre de avion și ingerate de către toți oamenii, și mai avem și ultima piesă din puzzle-ul satanic = nano-bio-cipul (semnul fiarei apocaliptice), și astfel trebuie menționat din punct de vedere cronologic urmatoarele:

-implementarea 5G este făcută pentru eliminarea tuturor dizidenților Noii Ordini Mondiale;

-IoT este implementat simultan cu 5G pentru a se da impresia că nu se poate trăi fără tehnologie; iar când aceasta va ajunge să afecteze fiecare aspect al vieții – și fără de care nu se va putea trăi, pentru că toate vor fi condiționate de dispozitivele smart, atunci va veni și “soluția salvatoare”:

-nano-bio-cipul aplicat oamenilor;

Marea înșelaciune actuală care se propagă este aceea că antenele 5G sunt plantate la aproximativ 100 de metri una de alta ca să fie în marja semnalului pentru atâtea și atâtea dispozitive smart, însă în realitate, sunt plantate aceste antene tocmai pentru a se prinde semnalul viitorului nanobiocip aplicat omului. Cei răi știu că dacă ne-ar fi spus că antenele 5G sunt plantate ca să controlăm oamenii, mulțimile s-ar fi opus implementării lor, și atunci ca să ne păcălească au inventat IoT;

antene 5g mascate ca fiind pomi

Câți dintre tinerii de azi nu sunt fanii “idolului” tehnologie?

-fie că vorbim despre mașinile cu cutie automată, fie că vorbim despre cele fără șofer, sau de drone, sau de n și n aplicații care îți vor lua mintea și te vor face să cazi în idolatrie față de ceva fără suflet, față de ceva mort, aproape cu toții – copiii și tinerii – rezonează cu acestea. Doar vedem deja cum sunt zombați oamenii de telefon, căci și pe zebră traversează uitându-se la el.

Nimeni nu se întreabă dacă aceste avansări I.T. sunt cu adevărat de folos umanității, și dacă nu cumva ele de fapt sunt “cărămizile” unei închisori cibernetice globale! Prea puțini se întreabă dacă toate acestea sunt cu adevărat de folos creștinului, dacă ne ajută sau nu spre cărarea mântuirii! Cuviosul grec Paisios Aghioritul, profetic spunea acum câțiva zeci de ani ca să ne SIMPLIFICĂM VIAȚA, știind ce vremuri vor urma, și mai ales cum va fi omul încorsetat de atâta și atâta tehnologie.

Atât timp cât marile puteri ale lumii: China, Rusia și SUA s-au dedicat total acestei cauze – de a se crea o infrastructură digitală mondială – noi, creștinii, nu mai putem avea așteptări de la oamenii de stat ai lumii. Cu toții au făcut pactul cu forțele întunericului, și astfel, L-au scos pe Dumnezeul cel adevărat din viața statelor lor!

Iar în final – scopul ascuns al agendei I.T. este CONECTAREA OAMENILOR CU I.A. , adică conectarea sufletului uman cu conștiința diavolului, iar această conectare se va face cu ajutorul cipului incizat omului cu laser pe mâna dreaptă sau pe frunte!

Oamenilor, orice nou-născut, are încă de la naștere în el însuși conștiința divină, adică conștientizarea existenței lui Dumnezeu, și înclinarea spre a face binele.

În momentul în care un om acceptă acel cip – conștiința divină din el este schimbată (înlocuită) cu conștiința diavolului, și prin urmare, acel om nu se mai poate mântui.

5G – eliminarea dizidenților Noii Ordini Mondiale;

-debilizarea și îmbolnăvirea în masă a oamenilor, astfel încât aceștia să nu opună rezistență planurilor sataniștilor;

-justificarea prin IoT a creării unei infrastructuri globale de identificare a tuturor oamenilor.

Ce te așteaptă dacă ești de acord cu acest sistem:

“Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,

Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.

Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei” (Apoc 14: 9- 11).

Din păcate, actualii savanți din domeniul IT-ului, în special cei tineri, nu știu în ce se bagă atunci când se lasă recrutați de către marile corporații: chiar dacă sunt plătiți regește, chiar dacă sunt recunoscuți pe plan global, ei, de fapt, în cadrul firmelor angajatoare se vor supune unui plan pre-stabilit, și dacă nu vor fi ancorați în Creștinism NU VOR VEDEA IMAGINEA DE ANSAMBLU – aceea că s-au dedicat vrând – nevrând creării unui lagăr global de exterminare a umanității.

-ei nu înțeleg de unde vin aceste directive, cine le dă, și mai ales cu ce scop;

Esop spunea ca “apanajul fiecărei tiranii este binele comun”. Adică, de exemplu:

-“construim 5G ca să reducem din numărul accidentelor de circulație, căci fiind mașini fără șofer nu vor mai exista greșeli”, însă nu se spune despre nivelul de radiații al acestei tehnologii, despre cancerul pe care îl lasă în urma sa; sau

-“construim IoT ca să pornim iarna centrala termică cu 30 de minute înainte de a ajunge acasă”, dar nu se spune că proprii tăi copilași vor trăi non-stop sub semnalul wireless deosebit de nociv; sau

-“cerem societatea fără bani cash ca să reducem evaziunea fiscală și criminalitatea organizată”, dar nu se spune că creștinii autentici vor fi abuzați din punct de vedere electronic, furându-li-se agoniseala pentru că nu se supun religiei mondiale; ți se va spune ca la Facebook “atitutdine ta, convingerile tale, comentariile tale, etc nu respectă standardele comunității noastre”, și astfel vei fi blocat și eliminat din viața cetății; sau

-“implantăm cip oamenilor ca să deschidă ușa mai ușor sau ca să nu li se fure cardurile” – nespunandu-se ca prin acest cip primit îți pierzi sufletul.

Articole Recente
 • 17 hours ago
  Doamne Dumnezeul nostru și al tuturor puterilor, daruiește sănătate și vindecă-i pe cei bolnavi, dă-le hrană celor înfometați, haine și adăpost celor ce nu au, libertate celor ce sunt lipsiti de ea, iertare de păcat tuturor. Luminează-le Doamne mintea celor ce sunt în examene. Dă Doamne liniște și pace în lume și ne iartă pe noi păcătoșii! Luminează-le mințile Doamne la toți mai-marii vremii care vor să distrugă întreaga omenire pentru ca să rămână ei stăpânii acestui sfint pământ al Tău Doamne! Întărește-ne în dreapta Ta credință, alungă de la noi pe toți vrăjmașii, cei văzuți și nevăzuți. Dăruiește-mi și mie Doamne, tot ceea ce doar Tu crezi că-mi este de folos; fie Doamne așa cum voiești Tu și nu după voia mea.
 • 19 hours ago
  Omul credinței este și apostol. În momentul în care ați devenit credincioși, tot atunci ați devenit apostoli. Creștinul este un apostol. Acesta este criteriul credinței. Dacă nu ești apostol, nu ai nicio flacără în tine. Credința vie este ceva care se revarsă și simți marea dorință de a o împărtăși ca să luminezi persoana de lângă tine. Te simți rău dacă nu poți să împărtășești și să dai această bucurie altora. Arhimandrit Athanasie Mitilinaios, Omilii la Cartea Apocalipsei, p. 465.
 • 1 day 18 hours ago
  O, Preasfantă Stăpână, Fecioara, de Dumnezeu Născatoare, mântuiește si ocrotește pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, tinerii, pe cei botezati si pe cei fără de nume si pe cei ce se află in pântecele mamei lor. Ocrotește-i pe ei cu acoperământul tău de Maică, păzește-i pe ei întru frica de Dumnezeu si întru ascultarea de părinți și roagă-te Domnului nostru și Fiului tău să le dăruiască lor ceea ce le este de folos pentru mântuirea lor. Îi încredințăm pe ei purtării tale de grija, Maică, că tu ești Acoperământ Dumnezeiesc al robilor tai. Amin
 • 2 days 18 hours ago
  După războiul romanilor cu perşii, Deciu împăratul s-a întors în Roma cu biruinţă şi cu dănţuire. Atunci preasfinţitul Sixt, papa Romei, cu clerul său, a fost prins de Valerian, eparhul Romei, şi închis în temniţa poporului. Sixt era din Atena, de neam grecesc, şi a fost mai întâi filosof, apoi ucenic al lui Hristos; şi mergând la Roma, a fost de bună trebuinţă Bisericii lui Hristos; pe de o parte, pentru înţelepciunea sa, iar pe de alta, pentru viaţa sa cea îmbunătăţită.
 • 2 days 19 hours ago
  În acest an se împlinesc 419 ani de la martirajul Sfântului Voievod
 • 2 days 19 hours ago
 • 5 days 18 hours ago
  Fiica armașului Joldea din ținutul de istorie al Neamțului, a odrăslit duhovnicește din mila lui Dumnezeu, după arătarea mai multor semne dumnezeiești. Căsătoria cu un tânar evlavios, având dorința adâncă de trăire în feciorie și curăție, cu multă râvna pentru cele duhovnicești, apoi lipsa pruncilor, aduc sfântei Teodora, hotărârea de a îmbrățișa viața călugărească și pustnicească. Departe în părțile Buzăului la mănăstirea Vărzărești, apoi datorită năvălirilor turcești, retrasă în ținutul munților Sihlei, Teodora pusnica atinge măsura duhovnicească asemeni Sfintei Maria Egipteanca din pustiul Iordanului. Săracă, blândă, smerită, rugătoare adâncă către Dumnezeu, ajunge la starea de nepătimire și lucrare mis
 • 6 days 16 hours ago
  Semnele apocaliptice Vânturi rele, pierzătoare, Ameninţă azi mereu Pe noroadele smerite Care cred în Dumnezeu. Bate “Crivăţul” năprasnic, De la Nordul Comunist, Răspândind în toată lumea “Dogmele” lui Anticrist. Din Apus “Austrul” suflă Aducând cu el “Progres”, Care naşte necredinţă Şi împrăştie eres. De la Miazăzi mai tare, “Băltăreţul” s-a pornit Şi, lovindu-se de “Crivăţ” Pe cei negri i-a-nroşit. Iar la Răsărit de soare, “Valul galben al lui Gog” Spumegă şi se frământă Cu “vlăstarii lui Magog”.
 • 6 days 18 hours ago
  Schimbarea la faţă a Domnului Dumnezeului şi Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS Evanghelia de la Matei (XVII, 1-9)
 • 1 week ago
 • 1 week ago
  LITURGHIA BUCURĂ CERUL MAI MULT CA ORICE Părinte Valerian, vă rugăm să ne povestiți câte ceva din experiența sf. voastre din temnițe.
 • 1 week ago
  "Traim in veacul cel de pe urma si vrajmasul mantuirii se sileste mai tare cu mestesugul lui, vazand ca se apropie sfarsitul. Sunt zilele smintelilor si este mare seceta de cuvantul lui Dumnezeu, lipseste povata cea sanatoasa pentru mantuire. Astazi, multi dintre cei credinciosi ajung la deznadajduire, din cauza lipsei de povatuitor, caci “a lipsit cel cuvios”, cum zice psalmistul.
 • 1 week 1 day ago
  Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram, Că sunt OM, că am o tară si o limbă si un neam. Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri morţii mei, Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei. Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează, Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează, Azi ne-nvaţă imbecilii intereselor perfide, Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide. Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăţi, Cum să facem Mall-uri, vile, scoţând piatra din cetăţi. Pe Vlad Ţepes cum să-l facem personaj de film de groază, Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează. Ne învată idioţii că Bălcescu a fost laş Şi că Decebal bătrânul a fost un sinucigaş.
 • 1 week 1 day ago
 • 1 week 1 day ago
  "Ștefan cel Mare nu a fost baptist! Mircea cel Bătrîn nu a fost evanghelist sau adventist! Alexandru cel Bun nu a fost martorul lui Iehova; nebunii ăștia de sectari au ieșit acum. Nici o sectă nu exista în țara noastră pe atunci. Să știți că rădăcina și viața poporului nostru, înaintea lui Dumnezeu, este credința cea dreaptă în Hristos, adică Ortodoxia. Noi ne-am încreștinat de aproape două mii de ani, din timpul Sfîntului Apostol Andrei. Ați văzut dumneavoastră, de la primii voievozi creștini ai românilor, de când sunt cele trei Țări Ro­mâne, Moldova, Muntenia și Ardealul, toți au fost creștini ortodocși. Ați văzut pe Mihai Viteazul?
 • 1 week 2 days ago
  TREI RUGĂCIUNI CĂTRE SFÂNTUL NICHIFOR CEL LEPROS OCROTITOR ȘI IZBĂVITOR ÎN VREMEA EPIDEMIEI CU CORONAVIRUS (după dorință, ele pot fi citite în fiecare zi) Rugăciune a celui copleșit de îngrijorare și de teamă
 • 1 week 2 days ago
  Posteşti? Arată-mi-o prin fapte. Cum? De vezi un sărac, ai milă de el; un duşman, împacă-te cu el; un prieten cu nume bun, nu-l invidia. Nu numai gura şi stomacul să postească, ci şi ochii şi urechile şi picioarele şi mâinile noastre, rămânând curate de răpire şi de lăcomie. Picioarele să nu alerge la spectacolele cele urâte, ochii să nu privească cu poftă la frumuseţi străine, gura să postească de înjurături şi de vorbe neruşinate. Sf. Ioan Gură de Aur
 • 1 week 2 days ago
   1. Propovăduirea la Athos A venit ceasul când Apostolii aveau să se împrăștie pe pământ și să propovăduiască Evanghelia. Însă pentru locul unde avea să meargă fiecare, aveau să tragă la sorți. Au tras la sorți și pentru Maica Domnului. Sorțul arăta pentru ea îndepărtata țară a Ivirilor, iar ea a primit și se pregătea pentru aceasta. Însă Fiul ei avea alt plan. Îi poruncește prin Arhanghelul Gavriil: „Să nu mergi în Iviria. Nu pleca din Iudeea. Mergi deocamdată în peninsula Athonului”. Pe atunci peninsula era locuită de idolatri.
 • 1 week 2 days ago
 • 2 weeks ago
  În prezent este implementată forțată în întreaga lume o operațiune specială, care se numește pandemia СOVID-19 și în spatele căreia se află globaliștii-sataniștii care doresc să priveze oamenii de libertatea de a gîndi și de a lua de sine stătător decizii prin intermediul vaccinării-cipării și prin unirea creierului nostru cu inteligența artificială, drept rezultat al cărui fapt vom pierde independența intelectuală, ceea ce înseamnă că vom pierde și oportunitatea, șansa, speranță de mîntuire a sufletului.
 • 2 weeks 2 days ago
  În vreme de prigoană creştinii să se adune în jurul preoţilor. Acolo e biserica unde este un antimis şi un preot ortodox care să slujească Sfânta Liturghie. Avem pildă în prigoana din secolul trecut cum plecau preoţii prin sate şi prin munţi cu câte un antimis în spate şi vase de slujit. Liturghia şi Sfintele Taine vor da putere creştinilor să înfrunte foamea şi să fie păziţi de orice vătămare sub acoperământul Maicii Domnului. Apoi să zică rugăciunea lui Iisus şi a Născătoarei de Dumnezeu sau Apărătoare Doamnă. În închisoare aceste scurte rugăciuni ne-au izbăvit şi am putut supravieţui regimului comunist fără să cedăm în faţa fiarei roşii.
 • 2 weeks 2 days ago
  Tânărul Pantelimon, a fost legat de un stâlp și trupul i-a fost sfâșiat cu gheare de fier, iar rănile arse cu făclii aprinse. Însă torțele s-au stins, iar rănile Sfântului s-au vindecat. A fost scufundat în plumb topit și aruncat în mare, legat de un pietroi. L-au aruncat apoi fiarelor sălbatice, dar acestea s-au arătat blânde. Împăratul s-a înfuriat și a dat ordin ca sfântul să fie legat de o roată cu lame ascuțite, care, rostogolindu-se de la înălțime, în fața întregului oraș, să-l omoare. Hristos l-a eliberat pe sfântul mucenic, în rostogolirea roții, roata strivind un mare numar de necredincioși. Maximian a dat ordin ca Pantoleon să fie decapitat, iar trupul să fie dat in foc. In momentul mortii sale, din cer s-a auzit cuvantul:
 • 2 weeks 2 days ago
  – Părinte, prin ce s-au distins unii Sfinţi, mai vechi şi mai noi, de au ştiut când vor muri, când se va întâm­pla cutare eveniment etc?
 • 2 weeks 2 days ago
  Pană la judecata din urmă, mântuirea se poate dobândi oriunde. Şi pe câmpuri de bătaie; şi se poate dobândi şi din iad; şi se poate pierde oriunde, şi în mănăstiri, şi în ceata sfinţilor Apostoli, şi s-a pierdut şi în Rai. Tâlharul, răstignit pentru faptele sale, a sărit de pe cruce în Rai şi Lucifer ca fulgerul a căzut din Ceruri. Orbul din naştere, căpătă vederea şi a văzut pe Dumnezeu şi a vorbit cu El, iar fariseii templului o pierdeau zicând că-i păcătos şi are drac. Cereau semn şi umblau să omoare pe Lazăr, cel înviat a patra zi din morţi. Orbia răutăţii, stând de-a pururi împotriva Adevărului, nu are leac, dar are pedeapsă. Inima înfrantă şi smerită însă, Dumnezeu nu o va urgisi.
 • 2 weeks 3 days ago
  S-a aşezat pe băncuţă. Mirosea a răşină şi a bureţi de pădure. Şi avea ochii albaştri. Un albastru ce te străpungea până-n candela sufletului. Şi ne-a luat pe rând… Fără a ne cunoaște – nu avea cum – era prima dată când ne vedea, ne-a spus pe nume. Am rămas tocmai fără cuvinte… Am intrat apoi cu toții în bordeiul său de pământ. O singură icoană a Maicii Domnului atârna de o sfoară. Candela fumega… „Ce să vă dau, mai băieţi?” Scotocește într-un colţ şi ne scoate un fagure de miere sălbatică. Ne-a îmbrățișat pe fiecare. Da, mirosea a răşină şi a bureţi. Şi a bucurie! Într-un cuvânt, bătrânul Proclu.
 • 2 weeks 6 days ago
  „Acestia au ca scop impunerea globalizarii si a Antihristului in locul lui Hristos in inimile noastre, deoarece antihristi nu sunt doar turcii si ateii din Rusia. Mereu au fost antihristi si vor actiona din nou. Asadar, in mitropolia Morfou nu se va mai pune problema de acum inainte sa se mai inchida vreo biserica. Veti auzi din nou ca in anumite locuri a izbucnit din nou epidemia. Dar aceasta greseala (n.tr.: inchiderea bisericilor) nu se va mai face, cel putin nu in mitropolia noastra. Bisericile vor ramane deschise; cine va dori va putea sa vina sa se impartaseasca si sa ia anafura – neambalata.
 • 3 weeks ago
  † 22 iulie - 37 de ani de la naşterea în Ceruri a Părintelui Ilie Lăcătuşu, sfântul care, fiind deshumat la 15 ani de la trecerea la cele veşnice, a fost găsit “întreg, neatins de nici o stricăciune, frumos mirositor, uşor, având un zâmbet întipărit pe chip, aidoma celui care i-a luminat - ca o bucurie cerească - toată viaţa”.
 • 3 weeks ago
  Pe 22 Iulie, vara, Biserica noastră ne cheamă din nou pentru a prăznui bucuria primăverii, amintindu-ne nouă de Învierea „dulcei Primăveri”, cu ocazia pomenirii celei dintâi Mironosițe care L-a văzut pe Hristos cel Înviat, Sfânta Maria Magdalena.
 • 3 weeks ago
  Acatistul Noului Mărturisitor Ilie Lăcătuşu, făcătorul de minuni († 22 iulie) Troparul, glasul al 8-lea: Îndelung pătimitorule, de Dumnezeu purtătorule Părinte Ilie, văpaia muncilor cu focul lucrător ai înrourat-o, ruşinând pe vrăjmaşi. Pentru aceasta, părinte, cu hlamida lui Hristos îmbrăcându-te, pe Acesta roagă-L să mântuiască sufletele noastre. Condacul 1:
 • 3 weeks 1 day ago
  Bine-ați venit la ”Știri ascunse X”. PREȘEDINTELE GHANEI a făcut un DENUNȚ PUBLIC și ceea ce spune este foarte grav. El citește un document din 2010 al Fundației Rockefeller unde se află un plan minuțios care să fie dezvoltat pornind de la pandemie creată intenționat și se explică fiecare fază care va fi aplicată. ESTE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI. Acesta este documentul și dovada cea mai evidentă că tot ce are loc a fost un plan foarte minuțios pregătit deja cu mulți ani în urmă, cu intenții ascunse de către elitele guvernante.
 • 3 weeks 1 day ago
  Cei ce-și dau seama de viața ticăloasă ce o duc și voiesc s-o schimbe (deseori sunt biruiţi şi amăgiţi de vrăjmaşi cu această armă: „După aceasta, după aceasta”, „Mâine, mâine”, „Întâi să fac aceasta şi apoi mă voi apleca cu mai multă sârguinţă la darul lui Dumnezeu şi la viaţa spirituală; să fac azi aceasta şi mâine mă voi îndrepta”.
 • 3 weeks 1 day ago
  Aceşti doi proroci au să se pogoare, să vină din Rai, trimişi de Dumnezeu, fiind luaţi cu tot cu trup la cer. Când vor predica ei cu mare putere şi vor înfrunta pe Antihrist trei ani şi jumătate, cât va împărăţi el, Sfinţii Enoh şi Ilie vor avea mare putere să străbată tot pământul cu fel de fel de minuni. Au să facă minuni mari şi semne în Ierusalim, ca să întoarcă pe evrei, căci ei nu se întorc până nu vine Ilie şi Enoh. Vor întoarce inimile către fii şi sinagoga satanei către Hristos. Când vor predica ei, îi va auzi tot pământul şi-i va vedea toată lumea. Şi acestea sunt scrise de 2000 de ani, de când i s-au descoperit Sfântului Ioan Evanghelistul. Şi cine ar fi crezut? Ar zice cineva că este o nebunie asta.
 • 3 weeks 1 day ago
 • 3 weeks 2 days ago
  Rugăciunile începătoare:  
 • 3 weeks 2 days ago
  Vrând să începem viaţa Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, vă­zătorul cel slăvit, râvnitorul după Dumnezeu, mustrătorul împăraţilor celor fără de lege, învăţătorul poporului celui depărtat de la Dumnezeu, pedepsitorul prorocilor mincinoşi, minunatul făcător de minuni şi râvnitor către Dumnezeu, cel căruia stihiile s-au supus şi cerul i-a dat ascultare, marele plăcut al lui Dumnezeu, a celui ce petrece până acum în trup şi va să fie, ca o înainte cuvântare, înainte mergător la a doua venire a lui Hristos, vom pune înainte faptele care le-a făcut el, pentru mai luminoasa arătare a râvnei lui, cu care a râvnit după Domnul Dumnezeu.
 • 3 weeks 2 days ago
  Sute de persoane s-au adunat în fața Guvernului pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorități. Am venit de la Brașov să ne explicăm dorința de libertate. Ne exprimăm dorința de libertate, nu vrem ca România să pună libertatea în lanțuri, nu vrem stare de urgență, de alertă. Vrem ca bisericile să fie deschise, elevii să se poată întoarce la școală, vrem libertate” , a declarat un protestatar. Printre cei prezenți la manifestare este și avocatul Dan Chitic, care i-a cerut lui Renate Weber, Avocatului Poporului, să conteste legea carantinării.
 • 3 weeks 2 days ago
  Sfântul Proroc Ilie Tesviteanu a fost răpit într-o trăsură de foc și ridicat la cer fără să guste moartea. Unii își pun întrebarea cum este posibil ca un trup muritor fiind încă în viață să fie locuitor în locașurile nestricăcioase? Noi, cei care ne întrebăm, muritorii, trebuie să știm că Dumnezeu poate toate câte vrea, nu întrebă pe nimeni și de nimeni știut; apoi, numai dacă vrea El să descopere cuiva adevărul și scopul acțiunilor Atotputerniciei Sale, așa cum i s-a descoperit Sfântului Andrei cel nebun pentru Hristos, nevoitor prin părțile Constantinopolului (+911), că Sfântul Ilie și acum trăiește cu trupul său muritor și că a fost ridicat „la cer” nu „în cer”, e o diferență.
 • 3 weeks 2 days ago
  Dr. Monica Pop a declarat, duminică, la România TV că este de nepermis ca asimptomaticii să fie „internați cu forța”, așa cum prevede legea carantinării, adoptată de Senat,  deoarece astfel de decizii se iau în cazul persoanelor agresive cu afecțiuni psihice ce pun în pericol viața celor din jur.De asemenea, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a criticat Guvernul pentru că a făcut anunțuri ce au stârnit controverse. „Este permisă internarea cu forța exclusiv psihopaților, cei cu psihopatie agresivă care pun în pericol viața celor din jur. În rest, sub nicio formă nu se poate permite internarea cu forța. Mi se pare de nepermis", a declarat dr. Monica Pop în interviul acordat Cristinei Șincai la România TV.
 • 3 weeks 3 days ago
  Vor veni vremuri si mai grele. Prigoanele, puscariile, schingiuirile si tot calvarul indurat de noi in timpul comunismului au fost usoare pe langa ce va urma. Si va fi foarte greu sa-ti mentii credinta si s-o treci generatiilor urmatoare, aproape la fel de greu ca acum 2000 de ani. – Ce ne puteti spune despre vremurile grele prin care vom trece si noi? – Ei, prin ce-am trecut noi, dar prin ce-o sa treceti voi! Acele vremuri deja le-ati inceput. Spre deosebire de alte vremuri, va ingadui Dumnezeu vrajmasului sa se atinga si de suflet; va fi mai mult o prigoana psihologica si nu va veti putea ascunde nici in crapaturile pamantului.
 • 3 weeks 3 days ago
  Întrebați-vă de ce există atâta deznădejde şi atâția oameni disperați în epoca noastră? Datorită golirii minții (a spălării creierului- n.trad.) şi a pustietății inimii. Mintea lor nu se gândeşte la Dumnezeu, iar inima lor nu Îl iubeşte. Lumea întreagă nu poate să umple (să ducā la o deplinătatea fericirii) mintea omenească, acest lucru numai Dumnezeu poate să îl facă. Fără Dumnezeu mintea este întotdeauna goală si toate cunoştințele care intră în minte cad într-un aabis. Iubirea întregii lumi nu poate să umple inima omului, pentru că inima simte că iubirea lumească este schimbătoare şi că este ca fluxul si refluxul mării. Frații mei, mintea şi inima noastră aparțin lui Dumnezeu şi numai El poate să le umple cu pu

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU