Ce spun Sfinții Părinți despre etapa premergătoare venirii antihristului?

Autor
George Florentin @ FB
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Atitudini și Analize

Că acesta le va găsi pe toate pregătite, adică toți opozanții sistemului vor fi fost reduși la tăcere!! Și cum ai putea să identifici mai eficient 24 din 24 de ore pe tot globul pe cei care nu se supun sistemului dacă nu printr-o tehnologie atât de intrusivă precum 5G!?

https://www.youtube.com/watch?v=wqVgnaxTeEI

Această armă militară e capabilă să-ți prăjească ochii în cap la comandă, și gândiți-vă că până în 2021 va fi operațională (va avea semnal) pe tot pământul!!!

Motivul pentru care Noua Ordine Mondială forțează agenda 5G este acela că oamenii se trezesc, și că deja există o conștientizare în masă a existenței și a planurilor Noii Ordini Mondiale. 5G este arma de control mental și de gestionare a mulțimilor (crowd control management system).

Poza now #1 terrorist group

Acum aproximativ 80 de ani savantul Nikola Tesla spunea oamenilor născuți în jurul anului 2000 că: “Veți trăi să vedeți orori făcute de om mai presus de puterea voastră de înțelegere!”, și cu siguranță una dintre aceste orori este tehnologia 5G.

mesaj tesla catre copiii nascuti in jurul anului 2000

Concluzie: oameni buni, tehnologia, în general, este și ea bună, în măsura în care este folosită cu discernământ, într-un mod echilibrat, fără ca pagubele produse să depășească beneficiile, însă dacă PAGUBELE tehnologiei 5G sunt atât de mari la adresa sănătății oamenilor, iar singurul “beneficiu” este o viteză de descărcare mai mare, atunci a venit momentul să ne ridicăm împotriva celor care trag sforile acestei lumi și pe care vor să o trimită iarăși către Evul Mediu varianta hi-tech!

5G = armă militară cu microunde

E înfricoșător, iar 5G într-un limbaj simplu este viața trăită într-un cuptor cu microunde.

De aceea se spune în sfânta Scriptură că “în vremea de apoi, de n-ar fi scurtat Domnul acele zile, nici un trup nu ar fi scăpat”, și se referă la tortura de ordin psihic, la prigoana împotriva creștinilor adevărați;

Cei răi au nevoie ca oamenii să nu opună rezistență, au nevoie ca oamenii să se afle non-stop într-o stare alfa de hipnoză colectivă, astfel încât să-și impună planurile lor satanice! Și vă dau un exemplu simplu, verificabil imediat:

În 2013 – la slujba de la Vatican unde s-a cântat “isus e fiul lui lucifer”, DE CE NIMENI NU A PROTESTAT? Oare toți credincioșii din catedrala erau drogați sau hipnotizați?

Fără să sugerez că în 2013 5G era operațional în Vatican, să știți că asta face 5G – te face mort sufletește în fața oricărui tip de minciună sau abuz sau oroare!

Te face legumă la comandă!

Soluția în vederea combaterii tehnologiei 5G:

-în prima fază, renunțarea la serviciile de telecomunicații (abonamente tv sau telefon, cartele, etc) ale firmelor furnizoare de 5G; și neactivarea acestui serviciu în telefon (adică nesetarea propriilor dispoitive de a fi capabile să rezoneze cu 5G);

https://www.youtube.com/watch?v=iCD5IjFp_t8

-Trimiterea în judecată a tuturor instituțiilor care doresc implementarea acestei tehnologii profund nocive în România, pe motiv că atenteaza la sănătatea națiunii!

–Proteste masive de stradă!

–în faza a doua – distrugerea antenelor și a tuturor componentelor care facilitează semnalul 5G din proximitatea gospodăriilor dvs;

Oameni buni, trebuie să ne apărăm integritatea noastră corporală și psiho-somatică!

Exemplu este statul Bolivia, care văzând ce nociv este lanțul de restaurante McDonalds a decis să îl dea afară din țară, la fel și Coca-Cola

Bolivia îsi apără proprii cetățeni de mizeriile corporatiste

și asta trebuie să facem și noi, să dăm afară din România orice firmă care aduce 5G în țară, asta până când vor înțelege că aici nu va fi permisă o asemenea crimă în masă asupra noastră și asupra copiilor și nepoților noștri!

Articole Constituție – care stipulează dreptul de a ne apăra integritatea împotriva oricăror tipuri de arme.

ART. 22

Dreptul la viată si la integritate fizică si psihică

(1) Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate.

(2) Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

ART. 24

Dreptul la apărare

(1) Dreptul la apărare este garantat.

ART. 34

Dreptul la ocrotirea sănătății

(1) Dreptul la ocrotirea sănătății este garantat.

ART. 35

Dreptul la mediu sănătos

Statul recunoaște dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos și echilibrat ecologic.

ART. 55

Apărarea țării

Cetătenii au dreptul și obligația să apere România.

II. Inteligența Artificială (I.A.):

Din punct de vedere tehnic I.A. este ceea ce definim ca fiind “conștiiința” de sine-stătătoare a unui computer.

Astăzi, când vorbim, există deja dispozitive înzestrate cu I.A. pe care oamenii și le pot achiziționa pe post de “asistenți personali”, cum ar fi Alexa, Siri, etc…

moda ca diavolul sa iti fie “asistent”

Cu aceste dispozitive se poate comunica ca și cu o persoană umană, însa ceea ce trădează că I.A. este ceva profund malefic veți găsi în linkul de mai jos:

A.I. neagă existența lui Dumnezeu (atunci cand Alexa este întrebat “Cine este Iisus?”, ea nu răspunde “Fiul lui Dumnezeu”, sau “Mântuitorul lumii”.

Savanții acestei lumi, atei fiind cei mai mulți dintre ei, consideră dezvoltarea tehnologică ca fiind normală și nu înțeleg per total că I.A. este conștiința diavolului pe pământ, asumată în mod conștient, public în mai toate domeniile!

link doveditor

I.A. și un computer în general poate face orice, poate raționa orice, însă nu poate avea caracteristica dragostei, a sentimentelor, deoarece aceasta este specifică doar omului.

Se spune în Sfânta Scriptură că omul pentru a se mântui, are nevoie de 3 calități: credință, nădejdea și dragostea;

Credința mai întâi – pentru că cine nu se botează în Dreapta Credința nu are nici o șansă de a se salva;

Apoi Nădejdea – adică o stare generală plină de speranță în puterea lui Dumnezeu, și o stare interioară (dispoziție) capabilă de a primi cuvântul ziditor al Adevărului!

Și Dragostea – ca poruncă divină (“Să vă iubiți unii pe alții!”, “Faceți bine celor ce vă fac rău!”), ca putere jertfitoare în fața crucii, și ca temelie a statutului de creștin!

Toate acestea I.A. nu le poate avea, și totuși liderii lumii insistă non-stop pentru dezvoltarea ramurii I.T. care să ducă la crearea unei infrastructuri globale hyper-tehnologizate, insistă pentru o simbioză om-mașină. Dacă veți cerceta veți afla că non-stop este cerere pentru locuri de muncă în domeniul I.T.-ului deoarece aici, în acest domeniu se desfășoară deja al 3-lea Război Mondial. De-asemenea, această industrie este scutită de taxe și impozite, tocmai pentru a se încuraja construirea infrastructurii hi-tech.

declarație Putin

Aceasta “înarmare” globală în domeniul I.A. a celor mai puternice state din lume este viziunea pe care elitele satanice vor sa o impună acestei planete.

Ca să înțelegeți mai ușor cât de periculoasă este intruziunea I.A. în toate domeniile lumii, gândiți-vă că unui dispozitiv cu I.A. i-a luat doar 4 ore ca să învețe de la zero jocul de șah, astfel încât neavând acces la nici o bază de date cu partide de șah, să ajungă să câstige în fața oricărui program făcut de om, a ajuns să câstige în fața oricărui om o partidă de șah. Asta e I.A., este o inteligența satanică, superioară omului, și de care trebuie să ne ferim cu toții!

șahul este depășit

Prin Internetul Obiectelor (Internet of Things = I.o.T.) – adică prin dispozitivele inteligente – de la telefon, PC, frigider, centrală termică, drone, șamd, tot ceea ce ne înconjoară – trebuie să fie conectate la “conștiința diavolului” (I.A.), astfel încât ORICE ASPECT AL VIEȚII COTIDIENE SĂ POATĂ FI CONTROLAT DE LA DISTANȚĂ de către elitele lumii.

Justificarea acestora este că toate dispozitivele inteligente ne vor face viața mai ușoară, însă nu este așa, ci viața noastră va deveni un iad. Deja la nivel global, cancerul, afectiunile neurologice, bolile psihice și infertilitatea au ajuns să afecteze aproape orice familie – și principala cauză este dată de tehnologia fără fir!

Din punctul acesta de vedere – IoT nu este doar un concept de control social, ci și unul criminal – de depopulare a planetei prin intermediul radiațiilor pe care le propagă acest sistem, căci ați vazut în linkul de mai sus ce spunea Tom Wheeler – Directorul F.C.C. Comitetului Federal de Comunicații: “we won’t wait for regulations” (nu vom aștepta reglementările), adică cu alte cuvinte, acest descreierat spunea că: “nu vom aștepta reglementările dacă tehnologia 5G este sau nu nocivă pentru sănătate, ci o vom impune oricum”.

Astfel, realizăm că dictatura încă există, democrația nu mai este în vigoare deoarece decizia majorității nu mai contează, ci se impun legi, norme și standarde draconice împotriva tuturor.

comp malevolence

Așadar, avem componentele 5G, IoT, avem nanoaparticulele șpreiate prin acele dâre de avion și ingerate de către toți oamenii, și mai avem și ultima piesă din puzzle-ul satanic = nano-bio-cipul (semnul fiarei apocaliptice), și astfel trebuie menționat din punct de vedere cronologic urmatoarele:

-implementarea 5G este făcută pentru eliminarea tuturor dizidenților Noii Ordini Mondiale;

-IoT este implementat simultan cu 5G pentru a se da impresia că nu se poate trăi fără tehnologie; iar când aceasta va ajunge să afecteze fiecare aspect al vieții – și fără de care nu se va putea trăi, pentru că toate vor fi condiționate de dispozitivele smart, atunci va veni și “soluția salvatoare”:

-nano-bio-cipul aplicat oamenilor;

Marea înșelaciune actuală care se propagă este aceea că antenele 5G sunt plantate la aproximativ 100 de metri una de alta ca să fie în marja semnalului pentru atâtea și atâtea dispozitive smart, însă în realitate, sunt plantate aceste antene tocmai pentru a se prinde semnalul viitorului nanobiocip aplicat omului. Cei răi știu că dacă ne-ar fi spus că antenele 5G sunt plantate ca să controlăm oamenii, mulțimile s-ar fi opus implementării lor, și atunci ca să ne păcălească au inventat IoT;

antene 5g mascate ca fiind pomi

Câți dintre tinerii de azi nu sunt fanii “idolului” tehnologie?

-fie că vorbim despre mașinile cu cutie automată, fie că vorbim despre cele fără șofer, sau de drone, sau de n și n aplicații care îți vor lua mintea și te vor face să cazi în idolatrie față de ceva fără suflet, față de ceva mort, aproape cu toții – copiii și tinerii – rezonează cu acestea. Doar vedem deja cum sunt zombați oamenii de telefon, căci și pe zebră traversează uitându-se la el.

Nimeni nu se întreabă dacă aceste avansări I.T. sunt cu adevărat de folos umanității, și dacă nu cumva ele de fapt sunt “cărămizile” unei închisori cibernetice globale! Prea puțini se întreabă dacă toate acestea sunt cu adevărat de folos creștinului, dacă ne ajută sau nu spre cărarea mântuirii! Cuviosul grec Paisios Aghioritul, profetic spunea acum câțiva zeci de ani ca să ne SIMPLIFICĂM VIAȚA, știind ce vremuri vor urma, și mai ales cum va fi omul încorsetat de atâta și atâta tehnologie.

Atât timp cât marile puteri ale lumii: China, Rusia și SUA s-au dedicat total acestei cauze – de a se crea o infrastructură digitală mondială – noi, creștinii, nu mai putem avea așteptări de la oamenii de stat ai lumii. Cu toții au făcut pactul cu forțele întunericului, și astfel, L-au scos pe Dumnezeul cel adevărat din viața statelor lor!

Iar în final – scopul ascuns al agendei I.T. este CONECTAREA OAMENILOR CU I.A. , adică conectarea sufletului uman cu conștiința diavolului, iar această conectare se va face cu ajutorul cipului incizat omului cu laser pe mâna dreaptă sau pe frunte!

Oamenilor, orice nou-născut, are încă de la naștere în el însuși conștiința divină, adică conștientizarea existenței lui Dumnezeu, și înclinarea spre a face binele.

În momentul în care un om acceptă acel cip – conștiința divină din el este schimbată (înlocuită) cu conștiința diavolului, și prin urmare, acel om nu se mai poate mântui.

5G – eliminarea dizidenților Noii Ordini Mondiale;

-debilizarea și îmbolnăvirea în masă a oamenilor, astfel încât aceștia să nu opună rezistență planurilor sataniștilor;

-justificarea prin IoT a creării unei infrastructuri globale de identificare a tuturor oamenilor.

Ce te așteaptă dacă ești de acord cu acest sistem:

“Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,

Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.

Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei” (Apoc 14: 9- 11).

Din păcate, actualii savanți din domeniul IT-ului, în special cei tineri, nu știu în ce se bagă atunci când se lasă recrutați de către marile corporații: chiar dacă sunt plătiți regește, chiar dacă sunt recunoscuți pe plan global, ei, de fapt, în cadrul firmelor angajatoare se vor supune unui plan pre-stabilit, și dacă nu vor fi ancorați în Creștinism NU VOR VEDEA IMAGINEA DE ANSAMBLU – aceea că s-au dedicat vrând – nevrând creării unui lagăr global de exterminare a umanității.

-ei nu înțeleg de unde vin aceste directive, cine le dă, și mai ales cu ce scop;

Esop spunea ca “apanajul fiecărei tiranii este binele comun”. Adică, de exemplu:

-“construim 5G ca să reducem din numărul accidentelor de circulație, căci fiind mașini fără șofer nu vor mai exista greșeli”, însă nu se spune despre nivelul de radiații al acestei tehnologii, despre cancerul pe care îl lasă în urma sa; sau

-“construim IoT ca să pornim iarna centrala termică cu 30 de minute înainte de a ajunge acasă”, dar nu se spune că proprii tăi copilași vor trăi non-stop sub semnalul wireless deosebit de nociv; sau

-“cerem societatea fără bani cash ca să reducem evaziunea fiscală și criminalitatea organizată”, dar nu se spune că creștinii autentici vor fi abuzați din punct de vedere electronic, furându-li-se agoniseala pentru că nu se supun religiei mondiale; ți se va spune ca la Facebook “atitutdine ta, convingerile tale, comentariile tale, etc nu respectă standardele comunității noastre”, și astfel vei fi blocat și eliminat din viața cetății; sau

-“implantăm cip oamenilor ca să deschidă ușa mai ușor sau ca să nu li se fure cardurile” – nespunandu-se ca prin acest cip primit îți pierzi sufletul.

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU