Music @ Illuminati: Demascarea industriei muzicale românești

Tipar
Video
Topic
Atitudini și Analize
Industrii și Afaceri
Noua Ordine Mondială

Solista româncă Raisa a recunoscut că face parte din mișcarea Illuminati, cult cu origini francmasonice.

Inna, Antonia și Morandi sunt bănuiți și ei că fac parte din această grupare.

Raisa, o tânăra cântăreață, și MC prin cluburile din Ploiești și Capitala, a mărturisit în urmă cu câteva zile că face parte din controversatul cult Illuminati.

Declarația sa a fost făcută chiar pe scena de la Miss Universe Romania, unde a interpretat single-ul ei de debut "Tourist".

La sfârșitul reprezentatiei, aceasta, împreuna cu dansatorii ei, nu s-au ferit să recunoască până și mesajele subliminale, pe care Illuminati le răspândesc.

"Nu mă deranjează absolut deloc să spun că sunt adepta Illuminati. Dimpotrivă, cred că sunt prima persoană care promovează acest cult, fără a se feri de gura lumii, cum s-ar zice. M-am documentat foarte mult în privința semnelor, pe care le dețin această organizație, dar mai mult m-am regasit în doctrina lor. A-ți dori să obții puterea este principiul după care ma ghidez și voi încerca să insuflu și celor din jurul meu acest lucru", a declarat Raisa.

Soliști ca Beyonce, Jay-Z, Rihanna, Lady Gaga sunt acuzați că au în repertoriul lor și mesaje subliminale în versuri, haine și în gesturi.

Celebrul rapper Rick Ross, a recunoscut că viața unui artist în Hollywood este imposibilă fără a avea pactul cu această societate.

Amatarorii de literatură esoterică au mers până să acolo încât consideră că multe din semnele și gesturile lui Jay-Z ar avea origini satanice.

Alți artiști bănuiți că ar face parte din această mișcare: Dr Dre, Cypress Hill, Chris Brown, Celine Dion, Halley Berry, Eminem, Britney Spears, Alicia Keys, David Bowie, Madonna, Paris Hilton, Angelina Jolie, Justin Bieber, Kanye West, Rihanna și P-Diddy.

Illuminati reprezintă un grup restrâns de oameni de elită (politicieni de vârf, oameni foarte bogaţi, persoane influente), ce pot fi întâlniţi în diverse organizaţii ca grupul Bilderberg, CFR (Consiliul pentru Relaţii Externe) etc., ce au scop dominarea întregii lumi din punct de vedere politic, economic, social şi religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondială). Deşi Illuminati a fost fondat în 1776 şi desfiinţat oficial câţiva ani mai târziu, tot mai mulţi cercetători cred că ordinul s-a perpetuat până în ziua de azi, sub forma organizaţiilor amintite mai sus.

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU