Claudiu Răducu: Ceva se întâmplă în spatele scenei COVID-19!

Autor
Claudiu Răducu
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Lupta cea bună

Hai că încep politrucii sa șteargă postările și video-urile incomode, deși perfect legale, ceea ce dovedește că ceva foarte important se întâmplă în spatele acestui spectacol. Nu degeaba sloganul mondial este ”SHOW MUST GO ON!”

Cineva îmi trimisese un video, care confirmă ceea ce mulți știau, despre o conferita a unei instituții din vest care anunță venirea unor ”civilizații avansate” ceea ce mi-a adus aminte de cercetările savantului de renume mondial J.Allen Hynek, desemnat de guvernul american să investigheze cazurile obiectelor zburătoare, iar concluzia sa a fost ca sunt din adâncul pământului, ceea ce confirmă ceea ce Biblia spune despre vremurile din urma ca ”se vor deschide porțile adâncului”. Știți probabil și de știrile de la acceleratorul din Elveția, de la CERN, unde unii cercetători și-ar fi dat demisia după ce, în urma unor activități la accelerator, au apărut ființe subtile, adică fără bariera fizică, care treceau prin pereți…

Noi, cei care am mai studiat vestigiile culturale ale civilizației umane, cunoaștem că toate civilizațiile de pe pământ, fără excepție, pomenesc de o lume subterană, inclusiv poveștile populare românești și toate religiile lumii. Datele de secol XX sunt cât se poate de științifice despre această realitate deși sunt ocultate și scoase sistematic din circuitul public, dar totuși fac obiectul studiului marilor puteri.

Acum, când stăm în stare de alertă pentru ceva nedeclarat și ascuns sub masca acestui spectacol mondial, singura dar SINGURA SOLUȚIE este ajutorul lui Dumnezeu pentru că acele ființe nu pot fi oprite prin cunoștințele tehnice sau științifice ale actualei lumi, ci doar prin puterea lui Dumnezeu.
Iar unii dintre ”puternicii” acestei lumi sunt mână în mână cu acele entități și au alianțe mult mai vechi decât crede comunitatea umană actuală, și multe dintre tehnologii sau măsuri luate de către ”marii lumii” sunt făcute prin ascultare față de acele entități pe care cultura umană din cele mai vechi timpuri le spune demoni, draci, diavoli, sau mai recent zei/extratereștrii.

De aceea această luptă nu este fizică, sau juridică, ci este spirituală, iar ei știu că singura putere care îi poate opri este rugăciunea comunității celor care prin botez sunt conectați la Dumnezeu. De aceea s-au derulat în ultimii zeci de ani lupte ascunse de o complexitate, anvergură și viclenie greu de explicat și de conceput de mintea umană pentru controlul acestei lumi din care nu îi interesează atât resursele fizice sau cele financiare ci, defapt, acelea sufletești. Poate vă mai aduceți aminte alegoria din filmul Matrix, în care ”mașina” se alimenta tocmai de la oamenii ținuți ca și animalele în recipiente.

De aceea a fost atacat tot ceea ce este sfânt și s-a încercat scoaterea învățăturii creștine din școli, introducerea mesajelor explicit sexuale, prin pretextul educației sexuale, pentru abrutizarea emoțională a copiilor care, în mod normal, nu ar fi lăsați la asemenea stimuli până la majorat. Mai știți bulina roșie cu 18 din colțul ecranului?

Perversiunile au fost încet, încet prezentate ca un fapt normal cotidian pentru că inamicii umanității știu că prin comportament cât mai animalic, omul pierde enorm de multă energie pe anumite frecvențe joase care pot fi folosite de cei nevăzuți ca sursă pentru ei. Iar astfel oamenii nu mai au vlaga pentru niveluri superioare de conștiință care le-ar deschide deja porți către lumi celeste.

Cosmosul are timpul său care acum, după multe cicluri, își încheie existența în această dimensiune și vine vremea unei lumi noi, dar în care ”îngerii căzuți, aka extratereștrii, aka diavolii (defapt diferite fațete folosite de aceiași draci), nu au acces și de aceea vor literalmente să răpească cât mai multe suflete umane ca să aibă cu ce face troc când vine Dumnezeu a doua oara cu trupul pe pământ, neștiind sau neacceptând că Dumnezeu are „butonul” cu care le poate opri șandramaua…
De aceea multe dintre tehnologiile așa-zis revoluționare pe care le vedem în aceste zile, și care sunt justificate public ca fiind pentru siguranța noastră sau pentru o mai bună comunicare, vor ajunge să constituie ceea ce în Biblie se numește ”Fiara”, adică un sistem AI (nn. inteligența artificială) atât de avansat încât oamenii nu vor mai putea să îl coordoneze și care va hotărâ marcarea oamenilor ca pe vite și controlarea lor. Dar, ceea ce este și mai grav decât privarea de libertate fizică, se vor amesteca cu ajutorul dispozitivelor implantate și asupra câmpurilor energetice ale omului care vor bloca funcții și vor ecrana comunicarea omului cu alte dimensiuni ceea ce, așa cum spunea Sfântul Paisie Aghioritul, va împiedica chiar și un preot să mai sfințească apa.

Dar Dumnezeu va rândui ca regulile jocului să fie cât mai umane și mai fair-play pentru ca oamenii care nu vor vrea să accepte acele implanturi să poată trăi chiar pedepsiți prin imposibilitatea de plată, neavând IP propriu… (IP @ IOT = internet of thins = internetul obiectelor).

De aceea cei care înțelegeți ce spun eu acum, vă va lumina Dumnezeu ce să faceți în acele vremuri care nu vor fi foarte lungi. Vor fi cazuri în care chiar Dumnezeu va interveni prin ajutorul îngerilor buni pentru cei care vor crede și se vor ruga Lui.

Totuși este bine ca oamenii să fie prevăzători și să își pregătească loc de supraviețuire când vor vedea că vin acele vremuri. Dacă ele nu au început deja… Dacă, totuși, Dumnezeu se milostivește de noi, vremurile acestea tulburi vor trece și ni se va mai da timp pe care ar fi bine să nu îl risipim pe distracții, acumulări materiale sau alte lucruri inutile, ci să îl folosim pentru a ne trezi, întrema, și crește spiritual prin participarea la Sfintele Taine pe care Dumnezeu le-a lăsat prin preoți pe pământ. Acelea le puteți căuta și puteți afla ce sunt și să mergeți la biserica care este cea mai importantă instituție care vă mai poate concret ajuta, pentru că nu trupul acesta este finalul, ci sufletul!

Dacă dați bani unui dentist pentru ceea ce vă lucrează, sau unui alt medic sau unui avocat pentru lucrul său, să nu vă smintiți că ajutați preoții să trăiască pentru că ei vă deschid porțile raiului!
Oricum să vă așteptați, indiferent dacă mai vin vremuri ușoare sau nu, ca până către sfârșitul acestei lumi să trecem prin grele schimbări, asemeni unei nașteri!

Unii vor cădea în luptă, dar își vor câștiga astfel sufletul și oricum ne vom revedea în lumea nouă când Dumnezeu îi va învia pe toți și ne va preschimba trupurile acestea în trupuri veșnice.
Scrie în Sfânta Scriptură ca ”sfinții vor fi învinși”, ceea ce și vedem în aceste zile, însă știm tot din aceeași sursă că Dumnezeu va scurta acele zile pentru că dacă nu le va scurta până și sfinții vor fi în stare să moară.

Iar Sfinții, vorba Sfântului Apostol Pavel sunt creștinii, adică cei botezați creștini și care participă prin rugăciune și Sfintele Taine la comuniunea cu Dumnezeu!

Oricât de înfricoșătoare vor fi încercările suntem îndemnați să rezistăm și ni se promite că aceia care se vor strădui și vor rezista până la sfârșit vor primi cununa.

Însă să nu vă amăgiți că nu vor fi încercări pentru că Însuși Dumnezeu ne spune că nu vor trece cuvintele Sale până nu se vor împlini toate acestea.

De aceea nu mai așteptați explicații logice date de conducătorii lumii, care sunt ca și sub o vrajă și chiar nici ei nu văd tabloul, sau unii dintre cei care îl văd sunt explicit în tabăra cealaltă.

Noi ne putem ruga lui Dumnezeu, și bine vom face, pentru că dacă El va îngădui va amâna acele vremuri ca noi să ne putem întări și să putem crește lăuntric prin participare la slujbele Bisericii!

Rugați-vă așadar și dați acestă știre și altora ca să nu mai fie amăgiți de minciuni, ci să vină la Dumnezeu pentru ca împreună să formăm o mare putere de rugăciune, prin care să determinăm un parcurs bun pentru noi!

Hristos a înviat!

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU