DANIEL GHIȚĂ ÎI ARATĂ MĂNUȘA LUI IOHANNIS – Campionul K1 Daniel Ghiță: "În ianuarie 2020 când toate țările se pregăteau și achiziționau maști, guvernul și președintele doreau anticipate! Aduceți Armata și Jandarmeria pe străzi să speriați oamenii...

Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Campionul mondial la K1 Daniel Ghita (foto), supranumit Samuraiul Salbatic, un aparator al drepturilor omului si un adevarat patriot, ii arata manusa presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis, acuzandu-l ca isi bate joc de poporul roman, cot la cot cu Guvernul meu, sau mai bine zis Guvernul zero, cel despre care afirma ca a luat zero masuri sociale in timpul pandemiei de coronavirus.

Intr-o cuprinzatoare postare pe Facebook, luptatorul K1, Daniel Ghita, evidentiaza care au fost prioritatile Guvernului numit de Klaus Iohannis in criza provocata de covid si arata ca in acest moment siguranta nationala este pusa in pericol chiar de liderii tariiDe presedintele Klaus Iohannis care scoate Armata in strada impotriva romanilor si de Guvernul Orban, care in loc sa adopte masurile benefice cetatenilor romani si companiilor romanesti permite marirea preturilor produselor alimentare de catre marile lanturi de supermarketuri, ingreunand traiul oamenilor.

Fata de tratamentul pe care Iohannis intelege sa il aplice romanilor, Daniel Ghita concluzioneaza dureros ca "un popor frumos cu o traditie veche a ajuns bataie de joc a unui presedinte". Iar pentru aceasta "Istoria nu o sa te ierte!", ii transmite Ghita lui Iohannis.

Daniel Ghita: "Nu va este RUSINE sa furati, hotilor?"

Campionul K1 vorbeste si despre lipsa echipamentelor medicale din Romania, care ar fi putut fi evitata daca in tara noastra continuau sa se produca vaccinuri, medicamente, masti, dezinfectanti, etc. "S-a distrus toata economia tarii, sa nu mai producem nimic!", sustine Daniel Ghita, concluzionand ca Romania s-a transformat intr-o tara de consum.

Redam postarea lui Daniel Ghita:

"Cand afirmam ca Romania trebuie sa aiba propria fabrica de vaccinuri, institutul Cantacuzino, sa producem vaccinuri, medicamente, masti, desinfectanti, auzeam voci ca ce e de afara e bun sau ca vrem o tara ca afara,fara industrie? Noi nu facem nimic bun!

S-a distrus toata economia tarii, sa nu mai producem nimic! Firmele farmaceutice straine, au monopol in Romania!? Siguranta nationala pusa in pericol!! Cum sa intereseze pe cineva? Sa depindem de altii, asta era scopul?
Noi avem pamant bun pentru agricultura, resurse minerale. Tinem o intreaga Europa, dar noi exportam lapte din Germania si mere din Olanda!

Acum nu avem masti si depindem de altii!

Nu va este RUSINE sa furati, hotilor ? Cum adica alocati 11 milioane de Euro la o firma cu un angajat dintr un sat Uzunu - Giurgiu ?

In aceasta perioada se fura mult, pentru ca oamenii traiesc in saracie, sunt speriati!

Florin Citu, despre noul „ritm liberal“: Prioritatea zero in Romania trebuie sa fie sectorul privat. Nu educatia, nu sanatatea. Sa terminam cu propaganda”

Hai, iesi acum la TV si spune poporului roman ca sistemul de sanatate nu avea prioritate!?

 

PNL nu sunt corupti, mor de ei de bunastarea poporului !

1. In Ianuarie 2020 cand toate tarile se pregateau si achizitionau masti, luau masuri, Guvernul si presedintele faceau campanie electorala si doreau anticipate!

2. In loc sa puneti la granite scanere sa testati tot oamenii care vin acasa sau sa montati corturi militare sau sa investiti mai multi bani in sistemul de sanatate nu ati facut nimic. Acum, aduceti Armata si Jandarmeria pe strazi sa speriati oamenii. Asa intelege presedintele sa isi trateze poporul ? Acum e buna Armata si Jandarmeria?

3. Guvernul zero a luat ZERO masuri sociale, de a interzice marirea preturilor in aceasta perioada. Supermarketuri straine au marit preturile la hrana!

Doar Ceausescu a mai scos armata in strada impotriva poporului. Speram ca de data asta sa nu se mai impuste singuri oamenii pe strazi!

Eu nu am minte, dar il admir pe Eminescu, citez: ”Liberalii sunt DUSMANII natiunii “. Era si el prost?

Trist ca un popor frumos cu o traditie veche a ajuns bataie de joc a unui presedinte. Care nu are empatie si emotie pentru poporul roman, nici in aceste vremuri grele!

Istoria nu o sa te ierte!

Dumnezeu sa ocroteasca, poporul roman!

Nihil Sine Deo"

Etichete

Articole Recente