IMPORTANT - În data de 23 noiembrie, în jurul orei 14.15, în cadrul programelor de știri de pe Antena 3, au fost invitați doi medici (telefonic), pentru a-și exprima părerea (dar mai mult ”adeziunea”) la necesitatea vaccinării

Tipar
Video
Topic
Credința Mărturisitoare
Cultura Vieții
Viață și Sănatate

În data de 23 noiembrie, în jurul orei 14.15, în cadrul programelor de știri de pe Antena 3, au fost invitați doi medici (telefonic), pentru a-și exprima părerea - dar mai mult ”adeziunea” - la necesitatea vaccinării.

Unul dintre ei a fost dr. Mircea Frențiu (din Blaj), ce este și medicul personal al actorului Florin Piersic. 

La întrebarea stereotipă ”domnule doctor, vă veți vaccina...?”, cu extrem de mult curaj și revoltă, Domnul Doctor (ar trebui scris doar cu majuscule), a divulgat că: are vârsta de 65 de ani, că are colegi care lucrează in SUA la producerea vaccinurilor pentru covid și că... (ATENȚIE!)

  • Acționează asupra structurii ADN umane, ceea ce este foarte riscant, ridică semne de întrebare și întrucât așa ceva nu s-a mai făcut până acum, consideră că timpul ”de cercetare și testare” este foarte scurt (ceea ce noi știam); 
    însă acum vine știrea ”bombă”:
  • Substanța ”activă” a vaccinurilor este un extras pulmonar, din fetuși umani, doar de sex bărbătesc, avortați la 14 săptămâni.

Moderatoarea Antena 3 s-a cutremurat și l-a întrebat de unde are astfel de informații, dar medicul cu foarte multă siguranță a repetat că de la colegii lui din SUA, ce lucrează în cercetare și că ”veți vedea că tot ceea ce spun acum este adevărat”. Și a mai adăugat ceva de genul - fiecare persoană, ce va voi să se vaccineze, să hotărască și din punct de vedere deontologic și religios!

Să ne mai mire viteza cu care s-a scos acest vaccin?

Este ”vaccin” sau ”injectarea rezultatului unui păcat de iad”?

Face parte din ”pregătirea” lumii pentru venirea antihristului? (cu ”a” mic).

Căutați, vă rog și alte comentarii ale acestui brav purtător al halatului ALB. Da, aceasta este un adevărat ”ÎNGER ALB”, cu lucrare apostolică.

Doamne Dumnezeule, fie-Ți milă de noi, cei care vom refuza ”injecția cu zeamă de iad”!


Oameni buni, are loc o dezinformare în masă. Vă rog să ascultați ce urmează cu mare atenție. Este un fapt. Vreau să împărtășiți asta cu toți. Să copiați materialul, să îl distribuiți în grupurile și rețelele voastre de informare religioase / civice / educative şi către toți cei care nu doresc să se introducă în ei un extras din fetuși avortați la 14 săptămâni și ADN modificat.

Acesta este cutia de la vaccinul covid19 fabricat de AstraZeneca.

Avem ingredientele, dar nu o să ne uităm acum la ele. Ceea ce vă rog este să acordați atenție acestui număr ChAdOx1.

astra-zeneca-covi19-vaccine-box

 

Apoi vă rog să mergeți pe site-ul researchsquare.com

Este foarte important oameni buni.

Motivul pentru care fac acest articol este să vă învăț să faceți propria voastră cercetare.

Nu vă bazați pe alții.

Faceți voi propria voastră cercetare.

Așadar, ne uităm la acest număr, ChAdOx1 nCCoV-19. Mă uit și văd „recombinant”.

Oare ce înseamnă asta? Ceea ce aveți de făcut este să căutați pe Google fiecare cuvânt întâlnit aici. Nu săriți peste niciunul zicând că nu înțelegeți.

Căutăm pe Wikipedia și găsim că „moleculele de ADN recombinant reprezintă molecule de ADN formate prin metode de laborator de recombinare genetică (cum ar fi clonarea moleculară) pentru a pune la un loc material genetic din surse multiple, creând secvențe care altfel nu s-ar găsi în genom.

Veți merge dumneavoastră cu cercetarea în continuare singuri. Dar ceea ce vreau să evidențiez este că scrie chiar în fața dumneavoastră că vaccinul conţine aşa ceva. Ne pot considera nebuni, dar le punem în față cercetarea pe care am făcut-o.

 Așa că ceea ce vă rog să faceți este să cercetați pe cont propriu.

Acesta este numărul de pe vaccinul făcut de AstraZeneca, după cum ați văzut, acesta este vaccinul.

„Folosim secvențierea directă de ARN pentu a analiza expresia transcriptului din genomul ChAdOx1 nCoV-19 din liniile celulare umane MRC-5”

Şi veţi zice: „Voi sări peste asta. E puțin cam complicat. O fi ceva științific”.  Dar nu!

Şi căutăm: „MRC-5 care este o linie de cultură celulară diploidă compusă din fibroblaste, dezvoltată inițial din țesutul pulmonar al unui făt de sex masculin caucazian avortat la 14 săptămâni.”

Oameni buni,  acest vaccin anticovid, despre care se zice că va salva lumea, printre alte grozăvii, știm acum că are „țesut pulmonar al unui făt de sex masculin, caucazian, avortat la 14 săptămâni.”

Așadar, oameni buni, trimiteți acest material la toți creștinii pro-viață. Lăsăm vaccinul la o parte. Suntem de acord să avem injectat în noi așa ceva? E dezgustător. Deci distribuiți la cât mai mulți.

Înainte de final, să mai vedem încă ceva. Asta este ceea ce doresc ei.

Am postat asta pe rețelele de socializare. Puteți vedea acolo.

„Un program ce folosește inteligență artificială pentru a procesa volumul mare de reacții adverse la care NE AŞTEPTĂM în urma vaccinării anti covid.”

Ei știu că acest vaccin va face rău oamenilor sau va omorî oameni mulţi.

Dragii mei, aveți informațiile în fața voastră.

Cercetați pe cont propriu.

Mai mult decât să distribuiți, faceți propriul vostru video despre asta, pentru că pe acesta îl vor șterge.

Rugați-vă mai mult! Rugați-vă mult! Doamne ajută!

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU