Două asistente medicale din Lugoj vor fi concediate pentru că au refuzat să participe la campania de vaccinare.

Tipar
Știre
Topic
Atitudini și Analize
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Claudiu Buciu, primarul Lugojului, a anunțat că două asistente medicale care au refuzat să participe la campania de vaccinare pentru COVID-19 urmează să fie concediate, conform Antena 3. Edilul Lugojului susține că cele două asistente vor fi date afară, pentru ca au refuzat nejustificat detașarea temporară în centrele de vaccinat COVID-19.

Situația din Lugoj este o premieră la nivel național, fiind prima decizie radicală luată împotriva cadrelor medicale care refuză să participe la campania de vaccinare.

[...]

Pfizer a retras cererea de autorizare a vaccinului anti-COVID în India. De ce a luat această decizie?

Autor
Carmen Zanfir @ alephnews.ro
Tipar
Articol
Topic
Cunoaștere, Știință și Cercetare
Politică și Guvernare
Știri Internaționale
  • Pfizer a retras cererea de autorizare a utilizării în regim de urgență a vaccinului anti-COVID, în India.
  • Experții din cadrul CDSCO nu recomandă vaccinul din cauza efectelor adverse raportate în alte țări, acestea fiind încă investigate.
  • Pfizer a transmis într-un comunicat că va retrimite cererea de autorizare, dar și alte informații suplimentare, imediat ce acestea vor fi disponibile.

Producătorul de vaccinuri anti-COVID nu a reușit să îndeplinească cererea autorităților de reglementare a medicamentelor din India în vederea unui studiu local pe tema siguranței și a imunogenității, relatează Reuters.

Acest lucru înseamnă că vaccinul Pfizer nu va fi disponibil în India în viitorul apropiat.

Autoritățile medicale din India au declarat că, în general, ei solicită astfel de teste și studii clinice pentru a vedea dacă un vaccin este sigur și generează imunitate pentru cetățeni.

Compania americană, care a fost și primul producător de vaccin anti-COVID care a cerut aprobarea de urgență în India pentru serul dezvoltat împreună cu BioNTech, și-a retras cererea de autorizare a vaccinului după o întâlnire cu CDSCO.

Autoritatea pentru reglementarea medicamentelor a scris pe website că experții din cadrul CDSCO nu recomandă vaccinul Pfizer din cauza efectelor adverse raportate în alte țări, efecte adverse care încă sunt cercetate și investigate de specialiști.

Aceștia au mai spus că Pfizer nu a propus încă niciun plan pentru a oferi niște date concrete despre siguranța vaccinului în India.

Avocatul Gheorghe Piperea: de covid te poti trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu!

Autor
Gheorghe Piperea
Tipar
Editorial
Topic
Atitudini și Analize

“Se inmultesc stirile despre reactii adverse grave ale vaxinului. De exemplu, un caz de paralizie faciala (‘caderea fetei’, cum suna varianta in limba romana a prospectului vaxinului) cauzata de vaxin- victima este medic la un spital din Valcea.

Reactiile adverse au aparut la 10 minute dupa administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani.

Un asistent medical in varsta de 64 de ani este in coma dupa ce s-a infectat cu covid, in ciuda administrarii vaxinului.

Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultatile de medicina care refuza vaxinarea anti-covid ajunge si la 90%. Ironic, si cei mai informati insi din Romania, lucratorii SRI, refuza in proportie de 60% ‘superbul’ vaxin.

Este evident ca sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt tinute la secret.

Mesaj pentru cenzorii feisbuc – culmea transparentei, baieti, este ca pana si in SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numarul real de cazuri (cifra rezulta din statisticile sistemului de raportare VAERS).

Asistam, desigur, la o mega operatiune de ascundere sub pres a mizeriei.

Estimez insa o perioada foarte ‘interesanta’ de falimente ale Big Pharma, pentru ca vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Cand vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de razbunare judiciara. Nu uitati ca avocatii americani (spre deosebire de avocatii de la noi) au dreptul sa isi faca reclama si sa isi racoleze clientii chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare.

PS In Germania, intr-un singur camin de batrani, au fost 13 decese consecutive administrarii vaxinului. in Spania, numarul acestor decese a depasit 30.

PPS Concluzie – de covid te poti trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu”.

O asistentă medicală de la "Marius Nasta" a murit, la o săptămână după rapel

Autor
Emanuel Focsan @ Realitatea Plus TV
Tipar
Știre
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

O asistentă medicală de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a murit pe 28 ianuarie, la o săptămână după ce a primit cea de-a doua doză de vaccin, a confirmat, vineri seară, Ministerul Sănătăţii. Femeia n-a avut reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel, iar cauzele decesului urmează a fi stabilite de către medicii legiști.

”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

”Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis ministerul.

Beatrice Mahler, managerul Institutului, a transmis presei o serie de precizări.

„Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, a precizat Mahler.

 

Asistent de la SJ Neamț, în stare gravă după ce s-a vaccinat apoi s-a infectat cu Sars Cov2

Autor
Ionut CORFU @ tvmneamt.ro
Tipar
Știre
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt este in stare grava, dupa ce s-a vaccinat anti Covid. Cazul nu a fost facut public pana acum.

Potrivit unor informatii obtinute pe surse de tvmneamt.ro, barbatul in varsta de 64 de ani, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar pe 17 ianuarie a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Ulterior, pe fondul si al altor probleme de sanatate, starea lui s-a agravat. El a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde este internat si acum. Cadre medicale din Spitalul Judetean Neamt, spun ca starea barbatului este destul de grava, fiind in coma.

De la Spitalul Judetean Neamt nu am putut obtine un punct de vedere oficial. Noul director nu comunica decat cu presa agreata, iar numarul de telefon al purtatorului de cuvant nu este afisat pe site-ul spitalului. Revenim.

 

Vaccin anticovid - un medic din județul Vâlcea a suferit o reacție adversă foarte gravă, a făcut paralizie temporară facială după administrarea celei de-a doua doze de vaccin Pfizer

Tipar
Știre
Topic
Experiențe și Studii de Caz
România și românii
Viață și Sănatate

Ministerul Sănătății a fost informat de către reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică - Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile despre înregistrarea unei reacții adverse rare, paralizie temporară facială, după administrarea celei de a doua doze de vaccin BioNTech Pfizer (Comirnaty). 

În acest moment, pacienta în vârstă de aproximativ 30 de ani se află într-o stare de sănătate gravă. Persoana a suferit o formă de paralizie severă și a rămas inconștientă imediat după rapel.

Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice. Să nu le acceptați!

Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Duhovnici și Învățături

 

Părintele Justin Pârvu a spus-o acum 11 ani:

Va veni vremea, nu prea departe, când toți și toate vor fi controlate electronic. Actele vor fi biometrice. Nu veți mai putea să circulați fără ele. Să nu le acceptați, îndemna marele Duhovnic, alături de colegii săi de generație și viață sfântă, ca Părintele Arsenie Papacioc, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Ioanichie Bălan, Părintele Ioan de la Rarău, Părintele Craciun Opre, ierarhii IPS Bartolomeu Anania, PS Justinian, PS Sebastian și frații români de la Sfântul Munte Athos.

Chiar dacă veți fi căutați și în crăpăturile pământului. Și să nu prim­iți nici vac­cinul și nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi. De aceea vă zic – aveți încredere că Dom­nul vă va da put­ere să măr­tur­isiți pen­tru El. Trăim într-o lume anarhică, întreaga clasă polit­ică este vra­j­mașă a lui Hris­tos și slu­ji­toare răului, de aceea numai sim­pla noas­tra vie­țuire, fără sa abdicăm de la prin­cipi­ile noas­tre creștine, este o măr­tur­isire și o muceni­cie de zi cu zi. Ce am trăit noi, chiar închiși în temnițele bolșevice, va fi nimic pe lângă ce veți trăi voi, ne avertiza Duhovnicul Neamului.

A scris atunci un Apel profetic și l-a difuzat la nivel național, prin pelerini și fiii săi duhovnicești.

Hristos a Înviat!

Părintele Sava Ahileos profețește cu 13 ani în urmă o pandemie: „Aruncă o gripă fabricată acest înșelător”

Autor
Părintele Sava Ahileos
Tipar
Video
Topic
Profeți și Profeții
Viață și Sănatate

Fragment din omilia Arhim. Antonie Stilinakis, medic de profesie, din cadrul emisiunii „Sinaxaria”, 4.10.2020.

Părintele Antonie prezintă un fragment dintr-o înregistrare video cu vrednicul de pomenire, Părintele Sava Ahileos, un duhovnic renumit, iubit de grecii de pretutindeni, considerat ca un sfânt.

Părintele Sava profețește cu 13 ani în urmă, în detaliu, pregătirea unei pandemii ce va afecta omenirea.

„Antihristul va acapara domeniul sănătății”, spunea Părintele atunci.

Sfântul Munte Athos transmite: „Este o abordare greșită să intervii asupra 100% din populație pentru o ipotetică protecție a 1% din ea”

Autor
Monahul Pavel Aghioritul, doctor în biologie moleculară și biomedicină
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Viață și Sănatate

Sfântul Munte Athos: Monahul Pavel Aghioritul (Vouleftiria, Schitul Sfânta Ana, Sfântul Munte), doctor în biologie moleculară și biomedicină:

Programul de vaccinare anti-Covid-19 implică adoptarea de:

  • legislație pentru abolirea dreptului alegerii personale;
  • autoritarianism guvernamental;
  • presiune mass-media;
  • cheltuieli medicale uriașe.

Deși lumea științifică rămâne predominant tăcută, pandemia actuală nu justifică vaccinarea globală, deoarece:

1. Rata mortalității din cauza Covid19 este scăzută (procentul de ~2,5% este oricum supraevaluat). Situația spitalicească din primăvara lui 2020 nu se mai poate repeta, pentru că au crescut experiența în tratarea bolii și dotarea medicală. De aceea, vaccinarea ar trebui să fie punctuală.

2. Virusul afectează cu precădere persoane la vârsta a treia și a patra, ce au senescență imunitară (după vaccinare, răspunsul imunitar este scăzut). Pentru a-i ajuta pe bătrâni, este preferabilă descoperirea unei terapii antivirale.

Profesorul Vasile Astărăstoae explică de ce NU se va vaccina: Aceasta e o boală nouă. Sunt semne de întrebare privind vaccinurile, mai ales cu privire la efectele pe termen lung. Toate au aprobare CONDIȚIONATĂ

Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize
Biografii și Pesonalități
Viață și Sănatate

Profesorul Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiul Medicilor, a comentat, marți seara, la ”Marius Tucă Show”, la Aleph News, primul an de panemie, cum au gestionat-o autoritățile și despre campania de vaccinare. Profesorul Astărăstoae a declarat cu această ocazie că nu se va vaccina și a explicat de ce. 

„Nu mă voi vaccina. Eu nu dau sfaturi. Eu m-am bătut pentru ca să fie respectată autonomia pacientului, cu consimțământ informat, nu obligatoriu. Când acest consimțământ informat nu e cu totul informat e cu totul altceva. În acest moment, consimțământul a devenit un mijloc de protecție petru medici. Aștept, dacă va fi nevoie să mă vaccinez, chiar și prin această tehnlogie ARN, deși nu am încredere în ea, aștept acele vaccinuri care o să apară de la Johnson& Johnson, Sanofi sau SmithKline, care lucrează fără grabă pentru a respecta toate fazele unui vaccin”, a spus profesorul Astărăstoae.

Care a adăugat:

Articole Recente