Mark Zuckerberg speriat de efectele secundare ale vaccinului Covid, deși Facebook cenzurează discursurile de acest tip

Tipar
Video
Topic
Atitudini și Analize
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Într-un videoclip transmis de grupul conservator american Project Veritas, șeful companiei Facebook vorbește despre efectele secundare ale vaccinurilor anti-Covid-19.

La fel ca Twitter, Facebook a insistat asupra cenzurării comentariilor care sunt împotriva discursurilor oficiale despre vaccin. Acest lucru nu l-a împiedicat pe șeful rețelei sociale, Mark Zuckerberg, să se întrebe despre efectele secundare ale vaccinurilor destinate să lupte împotriva Covid-19. Acest lucru este dezvăluit într-un videoclip transmis de grupul conservator american Project Veritas, preluat dintr-o videoconferință din iulie 2020.

O încălcare a politicii Facebook

Patronul Facebook afirmă că „trebuie să fim precauți cu privire la acest subiect (vaccinuri), deoarece pur și simplu nu știm care sunt efectele secundare pe termen lung provocate de modificarea ADN-ului sau ARN-ului uman”.

Încă un cadru medical și-a pierdut viața după vaccinare: "Pe mine mă mută la ATI, stați liniștiți, sunt bine, vă sun când mă întorc"

Autor
Antena3
Tipar
Știre
Topic
Viață și Sănatate

Alexandra Cozer, nora Doiniței Militaru, asistent optician în vârstă de 55 de ani, infectată cu COVID-19 după ce s-a vaccinat, a fost prezenta la emisiunea Obiectiv de duminica seara, de la Antena 3. Cu ochii in lacrimi, a povestit prin ce experiență a trecut întreaga familie a asistentei, odată cu internarea acesteia în stare gravă și moartea ei după 7 zile la ATI în spitalul Victor Babeș.

"Pe dată de 15 ianuarie s-a vaccinat. Țin să menționez că prima întâlnire cu virusul am avut-o la jumătatea lunii decembrie când eu am fost testată pozitiv. Și ne-am petrecut și Crăciunul și Revelionul în casă, eu cu soțul. Iar pe 28, când a fost ziua ei și era un motiv de bucurie, a fost la ATI." a povestit Alexandra la Antena 3.

"Pe 15 a venit acasă și avea niște simtome ușoare. Oboseală, dureri musculare, în prima zi, vineri seară. Sâmbătă s-au accentuat un pic: amețeli, dureri de cap, lipsa poftei de mâncare. Aceste simptome a continuat. La jumatea săptămânii au cerut o testare.

Avea alergii și astm bronșic, pe care le-a spus în momentul vaccinării. 

Era o femeie în floarea vârstei, care nu se plângea din orice. Era o femeie puternică.

De ce se poate muri de vaccin: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi

Autor
Lyn Redwood, RN, MSN
Tipar
Referință
Topic
Viață și Sănatate

Ar putea Proteina Spike în Moderna, Vaccinurile Pfizer să provoace cheaguri de sânge, inflamarea creierului și atacuri de cord?

Dr. J. Patrick Whelan, reumatolog pediatru, a avertizat FDA în decembrie că vaccinurile cu ARNm ar putea provoca leziuni microvasculare la nivelul creierului, inimii, ficatului și rinichilor în moduri care nu au fost evaluate în studiile de siguranță.

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării: „conform programării”, m-am vaccinat. Atunci avea să înceapă calvarul. [...]

Autor
Tănasă Sabina
Tipar
Mărturie
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării. Magdalena Sabadus este medic la Spitalul clinic Judetean de Urgenta Brăila și din păcate se numără printre persoanele cu efecte adverse la vaccinul anti-covid. Pentru a putea fi auzită, aceasta și-a povesti calvarul prin care a trecut din cauza vaccinării.

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării: “Am început să mă simt rău din primele secunde după vaccinare”

“La acea vreme de început nu am știut și nu am crezut că voi trece și eu prin tot ce înseamnă această etapă a omenirii. M-am bucurat acum, vom beneficia cu toții de o mare protecție, vaccinul. Și de ce să nu-l fac, m-am gândit, mai ales că lucrez în domeniul medical. De ce să nu fac și eu micul pas către imunizarea mult așteptată, către protecția mea și a întregii familii.

În data de 06.01.2021 „conform programării”, m-am vaccinat. Atunci avea să înceapă calvarul. Am început să mă simt rău din primele secunde după vaccinare. Senzație de idem la ambele brațe și sufocare ușoară. Medicul ce asista pacienții vaccinați a fost ferm în concluzia sa „Nu este de la vaccin!”. Mi-a fost administrat tratamentul de urgență și am crezut că totul s-a sfârșit. Dar, zi după zi, starea mea s-a agravat.

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării: “Nu puteam sa respir (…) o mână invizibilă-mi strângea gâtul”

Reacții de sufocare după vaccinul anti-Covid. Șef DSP: În Bihor sunt 28 de cazuri de acest fel

Tipar
Știre
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

De la începutul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, în Bihor au apărut 28 de reacții anafilactice la vaccin. Asta înseamnă că persoanele au început să se sufoce și a fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor, scrie Gândul.

Săptămâna trecută, două femei din localitatea Aleșd au început să se sufoce după ce au primit prima doză de vaccin.

Cele două persoane care s-au vaccinat în Aleșd sunt în afara oricărui pericol. Una dintre cele două, puțin peste 40 de ani, a fost transportată cu ambulanța la UPU pentru a fi supravegheată, iar între timp a și plecat acasă. Ea avea recții alergice cunoscute la înțepătura de viespe și a ținut neapărat să facă vaccinul, chiar dorește să facă și rapelul.

Cele două persoane care s-au vaccinat în Aleșd sunt în afara oricărui pericol. Una dintre cele două, puțin peste 40 de ani, a fost transportată cu ambulanța la UPU pentru a fi supravegheată, iar între timp a și plecat acasă. Ea avea recții alergice cunoscute la înțepătura de viespe și a ținut neapărat să facă vaccinul, chiar dorește să facă și rapelul. [...]

În total, de la începerea campaniei au fost raportate 2.354 reacţii adverse, 508 de tip local şi 1.846 de tip general.

Şapte reacţii adverse sunt în curs de investigare, a mai transmis CNCAV.

Avocatul Gheorghe Piperea: de covid te poti trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu!

Autor
Gheorghe Piperea
Tipar
Editorial
Topic
Atitudini și Analize

“Se inmultesc stirile despre reactii adverse grave ale vaxinului. De exemplu, un caz de paralizie faciala (‘caderea fetei’, cum suna varianta in limba romana a prospectului vaxinului) cauzata de vaxin- victima este medic la un spital din Valcea.

Reactiile adverse au aparut la 10 minute dupa administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani.

Un asistent medical in varsta de 64 de ani este in coma dupa ce s-a infectat cu covid, in ciuda administrarii vaxinului.

Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultatile de medicina care refuza vaxinarea anti-covid ajunge si la 90%. Ironic, si cei mai informati insi din Romania, lucratorii SRI, refuza in proportie de 60% ‘superbul’ vaxin.

Este evident ca sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt tinute la secret.

Mesaj pentru cenzorii feisbuc – culmea transparentei, baieti, este ca pana si in SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numarul real de cazuri (cifra rezulta din statisticile sistemului de raportare VAERS).

Asistam, desigur, la o mega operatiune de ascundere sub pres a mizeriei.

Estimez insa o perioada foarte ‘interesanta’ de falimente ale Big Pharma, pentru ca vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Cand vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de razbunare judiciara. Nu uitati ca avocatii americani (spre deosebire de avocatii de la noi) au dreptul sa isi faca reclama si sa isi racoleze clientii chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare.

PS In Germania, intr-un singur camin de batrani, au fost 13 decese consecutive administrarii vaxinului. in Spania, numarul acestor decese a depasit 30.

PPS Concluzie – de covid te poti trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu”.

Vaccinare anti-covid: Un alt medic rezident din Cluj a suferit o semipareză severă după ce a primit doza de rapel

Tipar
Știre
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

"Mă simțeam foarte, foarte moleșit, cu cefalee, dureri musculare, stare de greață, amețeală, iar noaptea, când m-am trezit, nu am putut să mă mișc, a suferit o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care fost administrată și prima doză”, a declarat medicul rezident, la un post tv local. El nu se simte bine nici acum iar starea grea persistă.

Asistent de la SJ Neamț, în stare gravă după ce s-a vaccinat apoi s-a infectat cu Sars Cov2

Autor
Ionut CORFU @ tvmneamt.ro
Tipar
Știre
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt este in stare grava, dupa ce s-a vaccinat anti Covid. Cazul nu a fost facut public pana acum.

Potrivit unor informatii obtinute pe surse de tvmneamt.ro, barbatul in varsta de 64 de ani, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar pe 17 ianuarie a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Ulterior, pe fondul si al altor probleme de sanatate, starea lui s-a agravat. El a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde este internat si acum. Cadre medicale din Spitalul Judetean Neamt, spun ca starea barbatului este destul de grava, fiind in coma.

De la Spitalul Judetean Neamt nu am putut obtine un punct de vedere oficial. Noul director nu comunica decat cu presa agreata, iar numarul de telefon al purtatorului de cuvant nu este afisat pe site-ul spitalului. Revenim.

 

Articole Recente